känd, till vilket pris? vlogg 13 feb

Som ni säkert kommer att höra i videon berättar jag ett och annat om senaste dagarnas skrämmande inlägg på nätet. Det finns två killar som med hjälp av sina fingrar printat ner ett inlägg på nätet, mest för att få spridning, utan att tänka på konsekvenserna. Jag blev så oerhört upprörd och kontaktade deras portal, inlägget är nu borta. Men skall det verkligen behöva gå till så, att man till vilket pris som helst, gör allt för att bli ”känd”. Vad är egentligen känd och på vems bekostnad skall man nå sina mål? Jag tror inte på varken mobbning, uthängning eller som killarnas inlägg.

Lyssna gärna på videon och kom ihåg att ni alla är vackra precis som ni är, låt aldrig någon säga ngt annat. Ja vad skall man säga annars?  vi är fortfarande sjuka? hur är det ens möjligt.. båda tjejerna har över 39 graders feber. Men det är bara att rida ut stormen.

Stor kram till alla er som står upp för vad som är rätt, ni är helt fantastiska! och kom ihåg, var hellre Noora i skam än den osäkra tjejen som inte vågar tro på sig själv.

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: https://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold & mrreinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold
❤︎ pod: http://bit.ly/2hNIPCK

Utrustning:
kamera – AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
redigerar – final cut pro X
musik – epidemicsounds

introbild: http://www.himmelskaglimtar.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *