Bröllopsfeber i Göteborg 

Nu är det snart dags för bröllopsfeber i Göteborg och jag är så taggad 😀 jag kommer både att vara på plats för att hitta inspiration. Men ni kommer också att hitta mig i marstrands monter och prata om bröllop på Marstrand 🙂 

Går du i bröllopstankar, kom och häng med mig i Marstrands monter och ta del av ett fint erbjudande. Ni har också möjlighet att köpa biljetter med 100 :- rabatt , gå bara via denna länk 🙂 

Marstrand kommer även den 5 mars ha öppet hus på hotellet för deras brudpar samt för intressenter från bröllopsmässan. Se bifogad inbjudan.

Marstrand har tillsammans med Marstrands kyrka och andra anläggningar i Marstrand, tre år i rad, ordnat med en dag där deras brudpar och kyrkans inbokade brudpar bla. kunnat träffas dem på en och samma dag. Det kommer också att finnas en makeup artist på plats samt att Fredrika som gör deras bröllopstårtor kommer att vara där och bjuda på smakprover och lite tips.


Hoppas vi ses på bröllopsfeber och stort lycka till alla som skall gifta sig iår 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *