Provar bröllopsklänning hos Ida Sjöstedt

Alltså like a dream come true, idag besökte jag, Johanna och Camilla Ida Sjöstedts showroom för att prova ut min framtida bröllopsklänning. Nu kommer jag inte att visa min bröllopsklänning innan bröllopet, men självklart måste jag visa er några av couture klänningarna som är helt magiskt vackra.

Jag vill poängtera att inget av detta är sponsrat om nu någon skulle tro det. Man kan aldrig vara för tydlig. Jag har alltid gillat Ida Sjöstedt och att få möjligheten att beställa hennes klänning till mitt bröllop är väldigt stort. Vi har valt en couture klänning men kommer göra om den så den blir helt min egen. Jag blev så otroligt glad över att Ida her self tog sig tid och vara med under provningen och tog mina önskemål på största allvar och var inte alls negativ till att göra om. Hon var verkligen så down to Earth och trevlig vilket jag iof trodde. Men hon är ändå en sån stor designer och jag hade inte trott att lilla jag skulle få möjlighet att få en sån nära kontakt.

img_3714img_3777

Vloggen är påväg upp och jag hoppas att ni är lika taggade som jag för detta 🙂 jag vill tacka mina underbara tjejer Johanna och Camilla som kunde följa med upp denna gång. Nästa gång kanske Jessica kan åka med och jag har även lovat Hailey som är minst lika taggad som jag om inte mer för detta.

1 reaktion på “Provar bröllopsklänning hos Ida Sjöstedt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *