helgens planer

gokväll alla underbara läsare. Gud det känns som bloggen hamnat lite i skymundan och väldigt många inlägg är samarbeten där jag tycker att mycket av just oss försvinner. Nu när vi arbetar med youtube så mycket som vi gör blir det att vår vardag syns där och bloggen är mer en spridningsplats. Jättetråkigt och det var inte alls så jag egentligen ville ha det. Så nu tänker jag bli bättre på att skriva mer vardagliga inlägg, lite diskussion och helt vanliga godmorgon här är jag inlägg.

Jag hoppas allafall att ni mår bra. Det händer otroligt mycket just nu i vårt liv. Inom tid kommer bloggen att flyttas från min egna wp till en portal. Det är inte helt klart än, men det är på gång. Jag har vacklat fram och tillbaka, men detta steg känns ändå ok. Kravlöst men ändå inom en ”familj”. Jag har fått mycket förfrågningar kring min youtube-kanal och det märks så tydligt att fler och fler förstår vårt värde. Vi har idag över 1,1 miljoner visningar i mån vilket är helt sjukt mycket. Vi har över 25000 prenumeranter och innan årskiftet hoppas jag att vi har 100000 tror ni vi löser det?

I helgen blir det lugnt här hemma, hailey har feber och vi har faktiskt inga planer vilket är skönt. Vi skall röja hemma, plocka undan massa emballage som tar plats och bara ta det lugnt. Vi funderar på att åka till Borås på söndag och kolla på hästhoppning, en mysig dagsutflykt tänkte vi 🙂 Men vi får se hur hailey mår först och främst. nu sover hon i soffan bredvid mig.

Om ni inte redan följer oss på youtube så gå in och gör det 🙂 det kommer nya vloggar nästan varje dag 🙂

Vad har ni för planer i helgen? 🙂

 

1 reaktion på “helgens planer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *