vårnyheter från Bubbleroom

Detta inlägg är i samarbete med Bubblreroom

Nu är det inte riktigt vår än, men jag lever på hoppet och min vintergarderob är ändå full och min vårgarderob tom så varför inte fylla på med lite vårnyheter. Bubbleroom har mängder av märken och bland annat deras egna. Jag har beställt hem lite nya toppar, bland annat från vila och samsoe samsoe. Bubblerooms jeans i olika färger lever jag mer eller mindre i. På bilderna ser ni deras vita, de ger en lyftande känsla som jag upplever formar och sitter skönt.

img_4301img_4303

Byxor // Spets top

img_4290img_4294img_4287

Byxor // top // spetsbomber

Byxor // topp

img_4297img_4300

Blus från vila

Hoppas ni hittar ngt ni tycker om 🙂 Jag längtar efter värme och sol, NU!!

2 reaktioner på “vårnyheter från Bubbleroom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *