Varför uppababy vista?

Detta inlägg är i samarbete med Uppababy

När jag fick frågan i höstas om jag ville bli testfamilj för Uppababy var jag inte sen med att tacka ja. Jag älskar att testa nytt och när jag först såg vagnen på underbara barn var jag mest fascinerad över alla finesser. Monica på Uppababy presenterade vagnen för mig och hon nämnde också att vagnen är otroligt populär i USA. Självaste Vouge har gjort ett reportage om den och som SATC fan jag är blev jag inte mindre imponerad när SJP har en uppababy vista.

02-sarah-jessica-parker-uppababy

Men vad tycker jag är bra med vagnen? nu när jag kört den i snart 6 mån. Först och främst är den lätt, den väger otroligt lite vilket gör den lätt att lyfta in och ur bilen. Sittdelen är rymlig men inte klumpig. Du kan ha den både fram och bakåtvänd. Nu har vi bara ett vagn barn, men som ni ser på bilden går det att ha vagnen som tvillingvagn. vagnen blir dock inte bredare, utan längre. Eftersom New yorks gator är trånga hade det inte gått med bredare vagn, det är just därför många väljer uppebaby då den byggs på längden. Hailey som är 5 år fick med en ståbräda för de gånger vi går långt, den klickas i och ur på bara några sekunder.

img_4441img_4442img_4446

Nästa del jag vill lyfta är åkpåsen. Den fick vi verkligen testat nu när vi var i sälen. UPPAbaby Åkpåse är optimerad för VISTA med mysigt fleecefoder och fyllning av primaloft som håller ditt barn varmt oavsett vilket väder ni befinner er i. Testad till -29 grader. Nu hade vi aldrig -29 i sälen, men det var kallt och Chloe sov ute varje dag, utan att frysa. Jag gillar att den upplevs som tunn men värmer mer än någon som upplevs tjockare.

img_6773

Det kommer en video längre fram där jag visar vilka fördelar det finns med Vistan, men mitt helhetsintryck är ändå väldigt positivt. Den är enkel, den är snygg och den funkar i både sol och kyla.

 

2 reaktioner på “Varför uppababy vista?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *