Tips till alla hjärtansdag

inlägget är i samarbete med Greatdays

Snart är det alla hjärtansdag och jag tänkte tipsa er om lite härliga saker man kan göra antingen själv, med en kompis eller med sin partner. Jag har faktiskt en överraskning till Robin som jag inte kan avslöja här, men som jag ändå tror att han kommer att uppskatta. Något som bara är till oss två. På Greatdays har de samlat massa aktiviteter för alla hjärtansdag. Kanske vill ni flyga luftballong, gå på spa Eller kanske en härlig vinprovning. Valen är många och för alla olika plånböcker. En överraskning behöver inte alltid kosta skjortan och det är alltid tanken som räknas. Störst av allt är kärleken och kärlek kostar inget, se hellre en överraskning som en extra krydda på kärleken man ger.

std1

Gå in HÄR för att hitta tips och råd inför alla hjärtans dag 🙂

2 reaktioner på “Tips till alla hjärtansdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *