melodifestivalen deltävling 1

Så nu är första deltävlingen gjord och Göteborg bjöd på sitt allra bästa humör. Jag har aldrig tidigare varit på melodifestivalen live men jag måste säga att det var så mycket bättre att se det live än att kolla på tv:n. Känslan blir mycket mer effektfull. Jag var dit bjuden av Silja line som inledde kvällen på elite hotell på avenyn, där bjöds det på mingelmat, bubbel, vin eller öl. Maten var över förväntan med fin buffe, massor av god mat och sällskapet fanns det inget att klaga på. Jag stod länge och pratade med Daniel Paris som är precis lika trevlig i verkligheten som han är i radio eller tv.

Vi blev slussade från hotellet till Scandinavium med bussar och sen en egen vip kö in till arenan. Vi satt tillsammans alla från silja line vilket var trevligt. Vad tycker jag om låtarna? jag gillade ace, nano och boris. hailey älskade de vet du, vilket inte var helt överraskande :p det gör nog alla 6 åring haha. Men visst är den svängig, hela sommaren kommer den spelas deluxe 🙂

Jag hade med min syster på detta spektakel, hon älskar mello. Vi hade också sällskap av Hanna och Johan, så roligt att vi utan att veta om det träffades där 🙂 Jag måste ge en eloge till Clara och gänget, riktigt bra jobbat. Ni gjorde en bra debut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *