Om jag skall minnas årtalen, så tror jag 4:e klass 7:e Klass och 9:an alla har vi varit små och kom ihåg att viktigast är inte att vara hippast och coolast, för det som egentligen är coolast är att våga tro på sig själv, att stå upp för det som är rätt och att vara snäll! Kom ihåg det när allt känns skit och mörkt! Vi har alla varit små och livet är inte enkelt, men tro mig, det är bara du själv som kan påverka ditt eget mående så låt 2017 bli just ditt år! ❤️

Vi måste försöka skapa något bra den lilla tid vi har här på jorden. Det låter kanske klyschigt men Hur vi än vrider och vänder på det så har vi ändå ett val. Antingen lägger man tid på att leta fel och brister hos andra, eller så väljer man att leta efter det som faktiskt gör oss unika. Det individuella som gör oss Unika borde hyllas mer än kollektivet. Kollektivet är bra i många anseenden men när det kommer till den enskilde individen måste den få vara just enskild och inte placerad i bestämda fack. 

Jag får samtal och mail varje dag från utsatta killar och tjejer som försöker passa in i kollektivet men som gång på gång blir utfrysta och illa behandlade. Detta gör mig otroligt ledsen och kan jag genom ord och handling skapa skillnad för dessa personer är jag glad. Jag tänker lägga min tid här på jorden med att plocks fram det som gör oss människor speciella och fantastiska. Jag tänker inte leta fel eller tjäna pengar på att förstöra för andra. Mina sociala kanaler skall minnas som något bra, som något positivt och som en frizon mot all skit! 

 kärlek från mig! #motmobbning #antimobbing #nätkärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *