slipp fredagsstressen

Detta inlägg är i samarbete med Mat.se

Igår precis efter att jag hämtat hem tjejerna fick vi leverans från mat.se.  jag har sagt det förut, men jag tycker det är så skönt att slippa fredagsstressen i affären. Jag får mer eller mindre panik av att gå runt bland en miljon andra och alltid glömma något på vägen ut. Jag är ett hopplöst fall när det kommer till handling och jag tror inte det hänt en enda gång att jag inte glömt något när jag väl kommit hem. Fördelen med Mat.se som jag ser det är att man i lugn och ro kan sitta på kvällen och bestämma veckans eller helgens mat. Det finns både en butik, men också en receptbank där man får färdiga recept och ingredienser direkt ner i varukorgen 🙂

Vill ni testa och beställa kan ni uppe koden REINHOLD då får ni 170 :- rabatt på ert första köp 🙂 Lycka till!

// inlägget är i samarbete med Mat.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *