heal the world, make it a better place

Igår gick det upp för mig, under inspelningen av vår underbara pod sa camilla något till mig som verkligen fick mig att tänka till. När jag babblade om mina anekdoter och olika uttryck, sa hon till mig att jag var otroligt filosofisk. Hon har verkligen så himla rätt i det. Jag älskar för det första filosofi, jag fick högsta betyg i det i skolan och har alltid studerat mycket filosofi. Jag tänker i bilder, i rörelser, i händelser. Jag gör hönor av fjädrar och kan börja skriva om något här och sluta timmar senare. Jag är en tänkare och jag sa saker igår som jag inspirerades av från kvällens saga dagen innan. Camilla skrattade högt och det kommer ni få höra mer om längre fram 🙂

Jag har hela mitt liv velat göra skillnad, stå upp för de svaga och göra rätt för mig. Självklart har även jag varit svag, varit den som inte funnits där när man kanske behövde det som mest eller som inte gjort rätt val. Men jag försöker, med varenda cell i min kropp att försöka göra rätt. Att sprida glädje, kärlek och hopp. För vi människor behöver hopp, vi behöver något att tro på. Kanske inte nödvändigt en religion, för Jag är själv inte religiös. Men tro är så mycket mer än en religion. Det finns alldeles för många unga som tappat tron, tron på sig själva, tron på sina vänner, tron på samhället och tron på skolan. Jag tror inte att jag kommer kunna rädda världen, men kan jag få 1 person att hitta tron till sig själv, då blir mitt hjärta varmt.

Vi behöver mer kärlek, lite överallt faktiskt. vår pod gör skillnad, jag vill verkligen tro det och för varje avsnitt som spelas in känner jag mig mer och mer övertygad om att vi kommer uppnå något riktigt stort 🙂 gå gärna in och lyssna om ni vill 🙂 ni kan även titta på oss om ni vill 🙂 (ITUNES ELLER PODCASTER)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *