Godmorgon

Lördag och det känns som många har sol idag? Stämmer det? Vi har strålande sol, någon minusgrad och vindstilla. Shaggy fick gå ut på gräs idag och han var så lycklig, tassade runt med svansen i vädret och tyckte livet var underbart. Jag skall åka upp ikväll och tömköra honom. Han börjar bli så fin i kroppen igen efter allt som hänt och det känns som om man har kontroll över foderstat, motion och hage. Han skall inte stå för mycket still därav mycket flytt hit och dit. Men hellre fler turer till stallet än att han blir sjuk. 

Idag är det karrénsdag deluxe för oss alla. Så Robin har hämtat släpet och lassat in skräp, jag och chloe har myst inne och hailey är med Robin. Ingen av oss har spytt något mer vilket är skönt. Jag hatar magsjuka och det är jag nog inte ensam om. Jag kan inte alla lokalisera vart vi fått det från heller. För ingen i vår närhet eller här hemma har varit sjuka. Och vi har inte varit ute i varken affär eller annat. Men kanske att vi dragit med det från Sälen som förra året. Känns väldigt trist allafall :/ men men nu får vi blicka framåt. 

Till något ännu roligare så ligger vår pod på första plats i kategorin barn och familj 🙂 glöm inte gå in och lyssna, titta eller prenumerera 🙂 


Nu hoppas vi kunna göra ännu bättre ifrån oss och framförallt göra skillnad 🙂

iTunes: Snack med Emring Reinhold av Camilla och Jennifer https://itun.es/se/FK0chb.c

Youtube: https://youtu.be/7on1acm1skI

Ha en fin dag , puss! 

3 reaktioner på “Godmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *