VAB

fy som att man inte ens vill ge ett inlägg den rubriken. Men dessvärre har magsjukan tagit sig hit och inatt, eller igår kväll fick Chloe magsjuka och har spytt hela natten. Hon har också en jobbig hosta vilket gör att hon även hostar så att hon spyr…moment 22 om ni frågar mig. jag inser att jag är otroligt dålig på att blogga nu för tiden. det blir 1 inlägg om dagen om ens det och det känns faktiskt lite tråkigt. Visst det är svårt att rodda runt 3 kanaler på samma nivå. Men bloggen var ändå där allt en gång startade och det känns tråkigt att inte ta vara på den bättre. Idag fick jag mail från en portal som ville skriva kontrakt med mig. Jag har varit lite kontaktlös sen jag slutade på loppi och har trivts bra med det. Men samtidigt saknar man en gemenskap och någon som kan hjälpa med annonser etc.

United screens hjälper mig delvis, men dom har mest fokus på youtube, så att hamna på en portal som sköter bloggen känns ändå lite lockande. Jag kan säga att det inte är en barnportal, vilket känns skönt 🙂

Snnars då? jo för er som inte följer mig på youtube kan jag säga att jag arbetar mycket med rörligt material. Jag pod/voddar varje torsdag vilket är sjukt kul. Sen försöker jag att bygga ett varumärke där huvudfokus är att göra skillnad. Jag vill få fler att värdera dagarna vi lever och att varje dag skall räknas. Jag är glad att ni, trots min dåliga uppdatering ändå kikar in här varje dag. det är en kittlande känsla att det ändå är så många tusen som följer oss varje dag 🙂 Bara på youtube når vi över 1 miljon nu varje månad 😀 bara det är helt sjukt!

1 reaktion på “VAB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *