Just another manic monday

Fast nu är det tisdag, men jag tänkte summera gårdagen 🙂 Jag var alltså nere i Göteborg hos fina Johanna. Johanna driver bland annat en av Sveriges största bloggar vilket är så otroligt roligt. Hon blandar träning, med livsstil, med mat och med sötaste lilla hunden Lucy. Jag har inte känt Johanna så länge, men hon är verkligen en person man kan umgås med utan att känna sig obekväm. Anyhow, igår hjälpte jag henne med hennes youtube-kanal. Hon har velat komma igång med rörlig bild ett tag men fastnat vid redigering, så igår slog vi slag i saken och gick igenom grunderna för final cut pro 🙂 del 2 får vi ta längre fram 🙂

Det är glädjen med mitt jobb att få träffa kvinnor som Johanna. Så himla inspirerande och trevliga. Nu hoppas jag att fler går in och följer hennes kanal 🙂

Hailey fick veckan innan vi åkte till sälen ett stort paket från en fin följare. Igår fick hon äntligen öppna det och hon blev minst sagt lycklig så stort tack Tilde 🙂

 

1 reaktion på “Just another manic monday”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *