Beställ idag få maten hem imorgon 

-inälgget är i samarbete med mat.se –

Jag har fått möjligheten att testa en otroligt smidig och bra tjänst nämnligen att beställa mat på nätet. I Samarbete med mat.se (adlink) har vi beställt mat som vi sedan fått levererat dagen efter (eller den dagen man önskar). Bara tanken av att slippa åka till affären en sen eftermiddag efter att man hämtat barnen och alla är trötta är ovärdeligt 🙂 mat.se erbjuder en stor receptbank där man själv kan välja ut vilka recept man önskar för veckan, man får då förslag på varor att ha till. Ex kan man då välja bort ex pasta om man redan har det hemma. Det går också bra att beställa blöjor, barnmat, toapapper, rengöringsmedel Etc.

Priserna är samma som i många matvarubutiker och frakten är gratis. Uppger ni Koden REINHOLD får ni 170 :- rabatt 🙂 (gäller nya kunder) gå in på mat.se (adlink) och beställ idag 🙂

 

1 reaktion på “Beställ idag få maten hem imorgon ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *