Dag 1 i sälen

Nu är vi i sälen och vi har det underbart 🙂 idag var det 1 grad varmt i solen och inte en vindpust 🙂 jag sitter och försöker få över filmerna från go pron till datorn så att jag kan redigera filmen. jag ber så mkt om ursäkt för att det dröjer med filmen men försöker att skynda mig 🙂 Hailey blir bättre och bättre och idag åkte hon själv med Tuva en bra stund 🙂 Chloe tyckte det var sådär med skidor så vi gick och badade istället. det är fördelen med sälen och lindvallen att det finns ngt för alla 🙂 Stor eloge till pistkillarna som också fixar till backarna 🙂


imorgon blir det skidor igen och på onsdag skall vi åka helikopter över fjället, det ser jag så otroligt mycket fram emot 😀 Egentligen borde man gjort det idag, men vi hade lite dålig planering och lite dålig framförhållning. Men vill ni åka helikopter i sälen kan ni besöka arctric air som kör här i sälen och på hundfjället 🙂

 

här är äntligen filmen 🙂 hoppas ni gillar den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *