Mitt 2017

Ja nu är det dag 10 på 2017 och mina mål börjar ta form. Det är en klyscha att prata om nystart varje år, så det tänker jag inte göra. Men mycket hände under 2016 som lagt grunden till 2017. Jag tänkte lista saker som jag hoppas kunna hända 2017 och vilka mål jag sagt, både korta och i det långa loppet. Man brukar tala om löften, men jag väljer att kalla det mål. Det var faktiskt Elin som fick mig att tänka till när jag skrev på Instagram om nyårslöften. Vilket förlegat ord, löften? Mål blir helt klart bättre och mer peppande.

familjen

Mina mål inom familjen är att hålla ihop, lyssna på varandra och göra roliga saker ihop. Hailey börjar skolan efter sommaren och det är mycket att förbereda inför det. Gud, kan nästan inte förstå att hon redan blir ett skolbarn, hon föddes ju nyss.. Det är också ett stundande bröllop på gång som vi är mitt uppe i planeringen.

img_0199

Kärlek

Jag och Robin firar 9 år ihop, det är många år med både ups and Downs. Vi har fött två barn tillsammans och gift oss 1 gång. Vi skall nu gifta oss igen och denna gång med stor fest och  fluffiga klänningar. Jag har också bestämt mig för att bjuda ut min man på spontana middagar, små dejter. För om det är något jag tycker det blir mindre av (vilket inte är så konstigt) när man fått barn är tiden tillsammans. Så jag skall försöka få in lite vardagsglimtar 🙂

jennifer-147

Jobb/karriär

jag tror att 2017 kommer att bli ett år där mina sociala kanaler och min karriär inom detta slår i höjden. Redan halva 2016 märkte jag stor skillnad och efter det har mycket hänt. Jag har alltid haft som mål att lägga en bra plattform och tidigt bestämma mig för vem jag vill vara och framstå på nätet. Vad är mina mål med allt jag gör och för mig är det viktigt att faktiskt få göra skillnad. Mina mål med mina sociala kanaler är att få komma till guldtuben, bonus hade varit att bli nominerad (tror dock det är riktigt svårt) sen har jag som mål att bli nominerad till finest Awards och gärna inom kategorin årets inspiratör och årets personliga blogg. Även om jag inte bara har bloggen utan även youtube och Instagram som sociala kanaler tänker jag att det ändå spelar in 🙂 Jag hoppas också att via vår Podcast kunna göra skillnad. För om jag inte kan göra skillnad nä då vill jag inte fortsätta.

_mg_1403

pengar

Jag är ändå väldigt nöjd med mitt val att satsa på mina kanaler för jag tjänar idag mer pengar än vad jag tidigare gjort. Men bakom all framgång finns det också otroligt mycket slit. Men jag är oerhört nöjd över att jag valde att ta det är steget och göra det jag älskar. För jag kan inte ens tänka tanken att gneta genom livet på ett jobb jag hatar. Även om mitt jobb inte alltid är en dans på rosor så är det otroligt roligt och även väldigt lärorikt. Det kommer att gå åt endel pengar i år med bröllop osv. Så ett mål kommer vara att spara. Till barnen sparar vi deras barnbidrag varje månad och till oss själva amorterar vi lite extra nu när räntan är så låg samt sparar till bröllopet.

_t1b4022

samarbeten

Jag kommer att värdera mina samarbeten i år och till skillnad från tidigare kommer jag inte att tacka ja till allt. Jag är så trött på företag som gång på gång mailar och erbjuder saker som för mig kostar mer än det smakar.

Hoppas att ni gillar denna summering och kommentera gärna era mål 🙂 

2 reaktioner på “Mitt 2017”

  • Diana skriver:

    Jättebra mål!!
    Mina mål är så många att jag inte kan skriva de här men det är att jobba med mig själv mentalt, fysiskt och med nytt arbete, spara mer, mindre shopping massa smått men de största är det först nämna och en del mål med familjen också. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *