helgen som gått

Imorgon börjar allvaret igen efter ett långt jullov. Jag hoppas att ni haft ett bra jullov och att ni fått det precis så som ni vill. vi har försökt att blogga varje dag under lovet och har ni missat våra vloggar går det alltid att se i efterhand 🙂 kika bara in på vår youtube kanal. Från och med imorgon är det som sagt dagmamma igen och jag skall iväg och spela in ytterligare två avsnitt från vår pod. Ni kan prenumerera och betygsätta den HÄR och det skulle betyda enormt om ni ville göra det 😀

annars hur har vårt lov varit? jag känner mig väldigt nöjd och varm i kroppen. Vi har alla 4 varit mycket lediga och gjort roliga aktiviteter ihop. Fördelen med att vara egen är att man kan anpassa arbetstiden och maximera tiden tillsammans med varandra. Både jag och Robin är egna företagare vilket såklart är på gott och ont. Men i detta läge passar det oss bra 🙂 Youtube-kanalen växer hela tiden vilket är superkul. Instagram likaså, jag upplever att bloggen står still, den varken växer eller minskar. Den ligger liksom i samma fas. Jag tror att fler och fler börjar gå från blogg och övergå till youtube eller enbart Instagram. Folk orkar helt enkelt inte läsa längre :p Det är också kul att så många börjar starta youtube kanaler, jag vet att tex loppi kör stenhårt med sina profiler att de skall jobba med youtube mer 🙂 För mig var det absolut det bästa beslutet för det har jag gett mig enorma framgångar på väldigt kort tid 🙂

img_1693

stort under julen var självklart vår medverkan i videohjälpen där vi drog in 3600 :- under vår timma 😀 Helt galet grymt! Sen såklart att vi gick över 1 miljon visningar i nov under 1 mån. Jag ser fram emot 2017, jag tror att det kan bli ett bra år. Vi gifter oss iår och arbetsmässigt hoppas jag på 100000 prenumeranter 😀 sen självklart vill jag också gå på guldtuben och om jag har riktigt tur kanske vi även blir nominerade 🙂 Bloggen vill jag alltid ha kvar och ni som fortfarande kommer in och läser varje dag, ni skall ha en stor kram.

nu taggar vi 2017!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *