Sporty spice från bubbleroom

När jag var liten och spice girls var populärt ville jag alltid vara sporty spice. Jag älskade sport och var nog mer i fart än jag satt still. Detta har följt med mig hela livet och jag även om jag inte går så mycket på gym köper jag träningskläder mer eller mindre hela tiden. haha. bubbleroom har släppt en ny kollektion med sportkläder och det senaste släppet fick mig att smälla av. jag älskar marmor och nu har det super chica sportkläder i marmor 😀 Jag beställde ett linne, byxor, sport bh och shorts. Shortsen kommer inte så mycket till användning nu, men tänkt till sommaren när man skall ut och gå eller kanske springa (lyckoönskningar xD ) Jag tycker att de håller priserna bra då många andra märken håller mycket högre priser och kvaliten, av mina erfarenheter är precis samma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *