låt fiffin andas i samarbete med Libresse

filmen är i samarbete med libresse

 

Jag har i samarbete med Libresse och deras troskydd Daily fresh gjort en film där jag svarar på frågor som rör oss kvinnor. Det kan handla om saker man kanske inte talar om allt för ofta, men som många kanske går och grubblar över. Det finns frågor som är väldigt tabu och dessa myter tar jag hål på. Jag förklarar också varför det är så viktigt att låta fiffin andas. Libresse Daily fresh har 5 x så bra andningsförmåga vilket är helt otroligt. Ni kan se på filmen hur jag blåser igenom trosskyddet för att visa hur bra det andas.

Lär dig mer om trosskydd och kvinnosaker via länken 🙂 – http://bit.ly/2hpoDTu

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Http://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold & mrreinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold
❤︎ pod: http://bit.ly/2hNIPCK

Utrustning:
kamera – AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
redigerar – final cut pro X
musik – epidemicsounds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *