Bakboxen årets julklapp

Alltså jag är så nöjd med årets julklappar. Till mina systerdöttrar köpte jag varsin bakbox junior. Det är en box anpassad för barn, där de kan baka kakor i olika former. Till varje box får man roliga tillbehör. I denna box som de fick av mig var det fina slickepottar bland annat. Jag var hemma hos min syster idag och jag var ju tvungen att fråga om tjejerna uppskattade deras julklapp. De är 12 och 8 år gamla. 12 åringen hade redan bakat sina första kakor och de var helt himmelskt goda. De har också bett om att få börja prenumerera på boxen för att varje månad få något nytt att baka. jag gav alltså bort något kreativt och roligt i en och samma klapp 😀 Stolt moster.

Nu till er, för på bakboxen.se kan ni beställa er alldeles egna bakbox, både för junior och för vuxen. Det är alltid mer en 1 recept i och alla tillbehör som kan tänkas behövas. Just nu har de också 40 % rabatt på utvalda boxar så för guds skull in och fynda 😀

Se när vi testade bakboxen 😀

4 reaktioner på “Bakboxen årets julklapp”

 • Olivia skriver:

  Vad härligt det ser ut! Missa inte att märka dina sponsrade inlägg på blogg och instagram tydligt i början. Tänker mest för din egen skull då det är många som blir anmälda just nu.

  • Frureinhold skriver:

   Har köpt båda boxarna och är alltså inte sponsrat och inlägget har inga trackinglänkar. Alltså tjänar jag inte en krona på inlägget 🙂 märker alltid mina inlägg 🙂 däremot är filmen ert samarbete och det stör tydligt i rubriken 🙂

   • Olivia skriver:

    Okej, vad bra. Upplever att många missar att börja inlägg med ”sponsrat inlägg” eller liknande speciellt på instagram, att det inte räcker med att tagga #samarbete under utan att det måste tydligt måste framgå direkt i början. Kan ju bli oturligt både för influenserna och företaget som det görs reklam för. Bra att du har koll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *