När barnen somnar med rosiga kinder och trötta kroppar

Alltså dagar som dessa gör mig helt varm. Ni vet när barnen är så härligt trötta efter en dag fylld av aktiviteter. Vi startade dagen i stallet, med fix av Shaggy, Hailey longerade tillsammans med Alicia och Jag övade Shaggy med en lättare inspänning. vi har kommit till det stadiet nu att han skall börja aktivera rygg och rumpa. Tanken är också att börja tömköra honom efter nyår för att sedan köra in honom i vår. Han är så oerhört cool i alla lägen vilket är en dröm.

Anyway, efter stallet åkte vi hem snabbt, slängde i oss lunch för att sedan åka ner till Skarpe nord 😀 barnen fick åka skridskor och självklart hade vi med oss varm oboy och bulle. Hailey och Alicia var så otroligt duktiga och för haileys del kunde hon inte åka alls förra året och i år tog hon sig fram riktigt bra. Vi han inte mer än hem innan tjejerna flög upp på rummet för att leka och de passade även på att ta ett bad.

Efter att Alicia åkt hem åkte jag och hailey upp till stallet. Vi mötte upp Jennifer och tog ännu en ridtur hit hem till oss. Så himla lyxigt att kunna rida hem till dörren, Chloe blev så glad över att se lille Shaggy utanför 😀 Även om det var mörkt och lite väl kallt, så var det ändå väldigt mysigt 🙂 väl hemma i stallet var det dags för Dionne att köras, stallets finaste frieser mamma och Hailey skulle självklart åka med. Så jag fick snällt åka hem, hämta en matlåda så att hon fick äta middag i stallet :p Tror de var ute och körde i säkert 30 minuter och hon var som en isbit när hon kom in. Men inte ett gnäll hon hade gjort. Hon är hård som sten. De säger att ridtjejer är härdade, det kan nog Hailey skriva under på :p

Det jag vill komma fram till är att det finns inget som slår riktigt trött barn. När kinderna är sådär rosiga och kroppen trött, då vet man att det varit en lyckad dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *