Sudio hörlurar 

Inlägget är i samarbete med sudio 

I farsdag fick Robin ett par hörlurar av mig och barnen. Kanske inte det första man tänker på när man skall köpa present. Men till saken hör att just sudio inte är som vilka hörlurar som helst. Utan dessa är för det första trådlösa, men de har ngt unikt som många andra hörlurar saknar, nämligen bra ljud. 

När jag kom i kontakt med sudio för ett par år sedan promotade killarna dessa som sterioljud i miniformat. Jag hade inte jättehöga förväntningar om jag skall vara ärlig. Men när jag väl fick hem mina superfina rosa lurar blev jag helt såld. De var faktiskt så bra som de hade sagt. Förutom då att ljudet var bra så fanns det en sak till, nämligen att se är helt sladdlösa. Alltså inget mera trassel och inget mer fastna i ngt för att sedan göra sönder dom. 

Jag har använt mina rosa sedan jag fick dom och nu har även Robin fått sig ett par som han är mer än nöjd med. Tips till jul är att ge bort ett par av dessa och med koden frureinhold15 får ni 15% rabatt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *