Länsförsäkringar vill stötta unga

Detta är ett sponsrat inlägg

Som ni säkert vet är jag en person som brinner för det här med att hjälpa andra. Jag försöker så gott det bara går att finnas för alla, svara på kommentarer och driva folk framåt. Detta är jag inte ensam om och jag tänker i detta inlägg presentera en satsning som Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän gjort för att stötta unga som skall ta över världen.

I en ny kampanj berättar Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän om sina långsiktiga insatser för att stötta dagens unga på olika sätt. Det är en viktig del av försäkringsbolagets omfattande arbete för att bidra till ett hållbart samhälle för alla dom unga som en dag ska ta över världen. Målsättningen med kampanjen är att få fler, både privatpersoner och företag, att engagera sig för att hjälpa barn och ungdomar.

Kampanjens tema är ”För alla som ska ta över världen” och som kampanjlåt används Lalehs låt ”Goliat” vars textrader förmedlar den positiva energi och framtidstro som Länsförsäkringar vill att dagens unga ska känna. Så att de får energi och växer som individer, får bättre självkänsla och en tro på att de kan förverkliga sina drömmar. Just Goliat använde sig även damlandslaget under OS när de vann ett OS-silver. Det är en sån mäktig låt som jag tror många kan relatera till.

På kampanjsidan kan man även läsa en intervju med Hedvig Lindahl, landslagsmålvakt i fotboll och som nyligen belönades med Diamantbollen för andra året i rad. Hedvig berättar om hur hon har kämpat med sitt självförtroende och att hon fortfarande drömmer om att bli världens bästa målvakt.

Länsförsäkringar presenterar dessutom resultatet från en ungdomsenkät som genomförts i samarbete med ungdomar.se, en av Sveriges största sajter för ungdomar. Enkätsvaren visar att så många som 35% saknar stöd av någon vuxen i sitt skolarbete och tvivlar på att de kommer uppnå sina drömmar. Detta innebär att det finns ett fortsatt stort behov av att stötta unga för att stärka dem och ge dem framtidstro.

Jag vill ge en stor eloge för ett otroligt engagemang från Länsförsäkringar och om det är några vi skall satsa lite mer på så är det våra unga, för det är också vår framtid!

Läs mer på lansforsakringar.se/foralla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *