Miss mini me dolls

Inlägget är i samarbete med missminime

I veckan fick jag hem nya dockor från missminime, ni vet de dockorna som Hailey fick i födelsedagspresent? Ni hittar det inlägget HÄR. Nu har jag fått möjlighet att samarbete med dom igen och denna gång med en helt ny docka som precis kommit in. Den är så magiskt fin, som alla de andra och jag älskar att man kan matcha och dona och alla kläder är så otroligt fina. Jag vet att det är tajt inpå jul, men om ni skall beställa det sista klapparna vet jag många tjejer och killar som hade gillat dessa. De är både fina att se på och roliga att leka med 🙂 Ni hittar hela sortimentet HÄR!

Hailey skall få den med brunt hår och chloe den med rött, passar henne perfekt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *