TILDE PÅ TÅGET DEL 2 MED MISS INGA OCH MANGE SCHMIDT

Sponsrat inlägg

Modellen, skådespelerskan och programledaren Tilde Fröling är högaktuell med en egen talkshow – På tåget med Tilde. Först ut som gäster i programmet, som spelas in på MTR Express under en resa mellan Göteborg och Stockholm, är ständigt aktuelle Niklas Strömstedt och popcountry-sångerskan Annika Ljungberg. (läs mer om det HÄR)

Avsnitt 2 av På tåget med Tilde. Denna gång gästas programmet som spelas in på MTR Express under en resa mellan Göteborg och Stockholm av inga mindre än Martin ”Miss Inga” Johansson och Mange Schmidt. Ständig programledare är alltid lika charmiga Tilde Fröling som ser till att det blir sköna och öppenhjärtliga samtal om livet, karriären, kärleken och framtiden. (Nya avsnitt här)

tilde-froling-mtr

Fram till årsskiftet serveras åtta avsnitt av På tåget med Tilde. Bland gästerna märks bland andra magikern Julien Dauphin, jazzvirtuosen Gunhild Carling, fotbollsspelaren och modellen Anton Hysén och multientreprenören Bingo Rimér.

–Tilde Fröling är en fantastisk programledare, som genom sin talkshow ombord når ut med sin karisma och fångar både tittarnas och gästernas uppmärksamhet. Jag hoppas att På tåget med Tilde inspirerar till fler sådana spontana och innerliga samtal som vi älskar att ha ombord på den bekväma resa våra moderna tåg inbjuder till, säger Per Nasfi, marknadschef MTR Express.

Den 12 oktober har höstens första avsnitt premiär på MTR Express egna YouTube-kanal.

Den återkommande talkshowen som levereras i program om ca. vardera 25 minuter, kommer löpande att publiceras på MTR Express YouTube-kanal (www.youtube.com/mtrexpress). Den som vill uppleva Tildes talkshow live – eller bara njuta av en bekväm resa mellan Stockholm och Göteborg är välkomna att gå in och boka på mtr.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *