Shaggy har fått kolik igen 

Ja vad skall jag egentligen skriva, jag känner mig mest tom och uppgiven. För 3 veckor sedan gjorde shaggy en buköppning, den gick väl och rehabiliteringen hemma har gått över förväntan. Förutom fram tills igår, när jag åkte hem från Göteborg märkte jag på kameran att han betedde sig knepigt. Jag känner så väl igen hans beteende vid det här laget och igår gjorde han saker som fick mig att åka dit. Kolikkänning och jag ringde dit veterinären direkt. Från 18.00-07.00 har hon varit med oss o hopp och förtvivlan. Ska han somna in eller ej. Han har kämpat på inatt med full dos smärtlindring, kramlösande, dropp etc. Det mesta har varit bra förutom att grovtarmen har legat uppe i bäckenet. Det är förmodligen en gaskolik som orsakat detta vilket i sin tur har orsakats av att han står mycket still. Han har fått ordinerat att röra på sig 15 min morgon och kväll med övrig tid i boxen. 

Det har varit en tung natt och jag har ännu inte sovit vilket känns då kroppen är som gummi. Jag har haft nära kontakt med slöinge och distriktsveterinären Maria skall ha så Mycket kärlek och värme för allt hon gjort under natten. 

Nu hoppas vi att allt går vägen, det måste gå vägen! 

3 reaktioner på “Shaggy har fått kolik igen ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *