Hur mår shaggy?

Ja vad skall man säga? Ännu ett bakslag när det kommer till vår älskade lille plutt. Igår drabbades han av en gaskolik, hans grovtarm var fylld med gas som orsakade en tarmomvridning. Nu verkar det som att tarmen på ett mirakulöst sätt la sig till rätta. Än så länge verkar det så, hans mage är igång igen, han har bajsat två gånger idag och är pigg.  Nu är det fasta som gäller med små små tussar, uch jag tycker så synd om honom ❤️ tack alla som skriver, ringer och stöttar. Det betyder enormt, tack till Jennifer som var med oss till kl 04.00 inatt och självklart stort tack till distriktsveterinären som var med oss från 19.00-07.00 på morgonen. 

Nu hoppas vi på att han går åt rätt håll ❤️

1 reaktion på “Hur mår shaggy?”

  • Linnea skriver:

    Jag har inte följt er så länge men usch vad mycket ni har gått igenom med hästarna nu, stakars er och speciellt lilla Chloe. All kärlek till er och hoppas Shaggy blir bra nu!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *