när man ser att folk fuskar

Ni vet vad som ligger mig nära om hjärtat, människor som fuskar. jag tål dom inte, eller det är fel att säga så, men jag blir så frustrerad. Jag upplever att så många idag, i alla åldrar letar efter genvägar till framgång. Genvägar för att slippa göra så mycket, men ändå ”lyckas”, med definition på lyckas. jag såg via bloggbevaknings inlägg om en instagramprofil som köpt följare och genast ville jag undersöka om mina misstankar mot en handfull profiler stämde. Tyvärr hade min magkänsla rätt och när man ser hur man huxflux ökat med 5000 på ett dygn för att sen tappa 2000 dagen efter and so on.

Jag ställer mig frågan VARFÖR? jag kämpar, precis som så många andra med att skapa mig en plattform att stå på. Tre kanaler som är bärande och intressanta, men när övriga kollegor sitter med ett litet knapptryck och på ett dygn köper upp sina kanaler till en bra nivå gör mig illamående. Det är som att gå till jobbet men inte få betalt. Kan vi inte alla bara köra fairplay och pusha för ärlighet, både gentemot varandra men också mot företagen? För företagen köper trots allt annonsplatser som i själva verket är fake.

tips till företag:

  • se över varje profils statistik (nytt på instagram) där får ni ut land, städer, målgrupp etc.
  • gå in på http://socialblade.com/välj instagram och skriv sedan in profilens namn.

ha en fin kväll och till alla ni som dagligen kämpar med era kanaler, keep up the great work!

0 reaktioner på “när man ser att folk fuskar”

  • Fanny skriver:

    Du är bäst kollar på dig 24:7 du har gått igenom så mycket med era hästar och så man vill bara ha sin röst hörd en sån är jag derför ingen vill lyssna på mig. Och du jag blev intreserad av den där butiken kurragömma vart finns den??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *