Välkommen till vårens lyxigaste helg i Göteborg

Bli ditt bästa jag
Får du aldrig till stylingen du sett på Instagram och Youtube? Har du svårt att få till det lilla extra i vardagsfrisyren?
Vi bjuder på de bästa styligtipsen och slår hål på alla myter om hår. Lär dig även att trolla fram dina bästa sidor med hjälp av den senaste skönhetstrenden, contouring.
Måla naglarna i härliga vårfärger, forma de perfekta brynen, få den senaste trendspaningen kring kläder och inredning, bli fotograferad a’la Röda mattan. Dagar fyllda med trender, inspiration, lyx, komfort och glädje. Den perfekta helgen för dig som stråla både på in och utsidan.
Så låt dig inspireras och motiveras, häng med på LYX


Workshop hår: Har du svårt att hitta rätt schampoo? Och vilka påstående kan du egentligen lita på när det gäller ditt hår? Studio Epic ger dig svaren!

Vi går grundligt igenom vikten av att använda bra produkter och rätt verktyg för just ditt hår, bjuder på bästa styligtipsen och slår hål på alla myter om hår!
Workshop trendspaning & vårmode: Lyssna och träffa NA-KD´s bästa designers som besöker LYX och pratar om kommande trender, olika kroppstyper och fördelarna med just din kropp och vad som passar dig.
NA-KD är framgångssagan som gick från 30 anställda till 150 på mindre än ett år. Med många välkända varumärken och den egna designlinje NA-KD ökar de avsevärt på e-handeln. Inget annat företag har skeppat kläder till 183 länder.
Workshop skönhet: Skönhet kommer främst inifrån men visst mår vi alltid lite bättre de dagarna då du både har en bra huddag, hårdag och du även hunnit fixa naglarna. Det är dags att vi kvinnor unnar oss att stråla både på in och utsidan. Skönhetskliniken framhäver ditt yngre jag så att du kan behålla din skönhet.
Workshop smink: På LYX kommer vi ha privilegierat att ha med två fantastiska makeup-artister som kommer gå igenom och lära er smink med fokus på den senaste skönhetstrenden, contouring. Konceptet bygger på att skapa illusioner med hjälp utav skuggor för att framhäva (förstora) eller förminska partier i ansiktet. Lär dig ta ta fram dina bästa sidor.
Workshopen innehåller även tips hur man formar de perfekta ögonbrynen. Det har blivit mer och mer viktigt med bryn, mycket på grund av att vi alla inser vad det kan göra med ansiktet och vilket lyft det ger. Bryn ramar in ansiktet och skapar balans för dina drag, det kan addera definition till ögonen och på så sätt låta dig vara mer uttrycksfull. 
Workshop naglar: OPI kommer finnas på plats för att prata trender, dem senaste nyheterna inom lackning och ger er tips på hur du får den där perfekta, hållbara lackningen. Produkter kommer finnas på plats till försäljning och kanske en snygg lackning till kvällen kan locka? 

Boka din plats
Ett LYX-paket innehåller:
Logi 4- 5 mars på Clarion Post Hotel

Workshop: hår, smink, skönhet, mode m.m

Mingel bland utställarna & shopping

Massa prova-på-saker

Lunch & eftermiddagsfika

Roof Top Pool & Terrace

Röda mattan-fotografering

Överraskning & goodiebags på rummet

Middag

Frukost

Express Checkout

Del i dubbelrum: 2 495 kr

Dagsbiljett: 1 800 kr

ANMÄLAN HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *