vlogg 1 dec -julkortsfotografering

Hej alla härliga följare, ni är många som följer oss varje dag och vi är evigt tacksamma. Idag har jag och tjejerna hållt igång från tidig morgon till sen kväll, tyvärr var jag lite dålig på att filma, sorry. Men vi var vid två tillfällen varit uppe hos shaggy. Han mådde bra, såret under magen har på två ställen vätskat sig lite men det skall inte vara ngn fara. Imorgon kommer veterinären och skall ta bort klämmorna under magen, hoppas hon tycker att det ser fint ut. Jag vill skicka ett stort tack till slöinge djursjukhus som varit helt underbara och hjälpsamma under denna jobbiga tid.

Idag tog vi julkort och de är redan beställda på smartphoto.se med koden VIPJUL får ni 30 % på er beställning 😀 men beställ innan 6 dec så ni hinner få hem dom och posta dom vidare 😀

Nu hoppas jag ni får en fin kväll !

foto: https://amplifyphoto.se

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Https://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *