2 veckor efter operation

Fy idag är det två veckor sedan vi körde ner vår älskade ponny till slöinge och där han fick genomgå en buköppning. 2 veckor men känns som en evighet. Så Mycket känslor, så Mycket tankar på en och samma gång. Idag var veterinären ute och tog bort stygnen, eller häftklammorna som dom satt. Såret började i onsdags vattna sig lite och det beror med all säkerhet på att kroppen börjat stöta bort klämmarna. Han sätts därför in på mer penicillin för säkerhets skull och sen skall jag tvätta varje dag och hålla efter det. 

Jag fortsätter att Gå med honom morgon och kväll 15 minuter varje gång. Har full övervakning via kameran dygnet runt och sen är jag i stallet ett par timmar varje dag. Jag tycker att ångesten har lagt sig lite men oron finns fortfarande kvar. Han är pigg och glad, busig blick och han har verkligen tagit våra hjärtan med storm. Våran lilla vita springare vad många år vi har framför oss 🦄❤️ 

Tack alla som hjälpt oss genom denna tid och som fortsätter hjälpa ❤️ extra stort tack till Jennifer i stallet som varje dag står ut med min oro och alla mina frågor. Sen vill jag egentligen hylla hela stallet för dom är alla helt underbara och ställer upp. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *