Frukost med skånemejeriers Hjordnära yoghurt

Denna video är i samarbete med Skånemejerier

 

Vi har fått möjligheten att testa Skånemejeriers hjordnära yoghurt till frukost. I filmen får ni se hur hela familjen reagerade och vilken smak blev haileys favorit.

Hjordnära är Skånemejeriers ekologiska sortiment. Det innebär att alla produkter görs på ekologisk mjölk från gårdar som lever och agerar i Hjordnära-andan. För Hjordnära är inte en plats. Det är ett förhållningssätt och ett val man gör. Som bonde. Som mejeri. Som konsument.

Hjordnäras produkter är kravmärkta vilket innebär höga krav på djuromsorgen och närhet till naturen. Om ni väljer Hjordnära kan ni känna er trygga med att produkten är tillverkad på bästa sätt. Det är ett val för framtiden. Men också för stunden. Hjordnära-sortimentet erbjuder välsmakande ekologiska mejeriprodukter där samspelet mellan djur, natur och människa är i centrum. Att välja Hjordnära känns bra i magen helt enkelt. Hjordnära vårdar det som finns och blickar samtidigt framåt. För att fler ska välja ekologiskt. För en hållbar utveckling av vår jord.

Vi kommer att fortsätta köpa yoghurten, dels för att den värnar om våra djur men också för att vi alla fyra tyckte om smaken 🙂

—–

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Https://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

0 reaktioner på “Frukost med skånemejeriers Hjordnära yoghurt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *