Helgen som gått

det har varit lite tyst under helgen men det har varit mycket fokus på Shaggy, hemmet och Haileys aktivitet. Jag har haft otroligt mycket ångest sedan Shaggy kom hem, kommer han bli dålig igen, jag kollar på kameran minst 5-6 gånger i timman. Det är inte bra för psyket över huvudtaget, men just nu är jag så otroligt rädd för att han skall bli sjuk. Senast igår åkte jag upp 23.30 för att jag tyckte han betedde sig konstigt. Han skrapade lite med benet och kollade på sin mage. Direkt började hjärtat slå och paniken sprida sig. Nu var det ingen fara men tänk om det hade varit? ni kan nog föreställa er hur min hjärna snurrar just nu.

Men nu är helgen över, imorgon skulle jag åkt till paris. Men alla resor är inställda framöver, jag får vara hemma och rå om vår ponny och min familj. Det finns inga resor eller jobb i världen som betyder mer än familjen, så är det. Även om jag arbetar mer än jag borde så har jag fått skjuta upp en del deadlines vilket jag avskyr att göra. Men jag vill alltid prestera på topp och det gör man inte när hela ens värld rasar samman.

Nu väntar allafall en ny vecka med en hel del film att spela in. Jag har roliga samarbeten på gång, sen är det julmånad nu och då blir det massa pyssel och mys 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *