Varför använder vi MAM?

Denna film är i samarbete med MAM

Visste ni att MAM:s nappflaskor minskar risken för kolik? I en klinisk studio på kvinnor som testa MAM:s nappflaskor berättar 80 % att deras barn inte fått kolik vilket är ett gott betyg. Vi hade MAM till vårt första barn som inte alls gick att amma, Chloe började med MAM när hon slutade amma och det har funkar perfekt.

Det jag personligen gillar med MAM, förutom deras produkter är deras sätt att tänka på framtiden. De arbetar aktivt med att skapa möjligheter för en hållbar värld. Ett exempel är deras napplådor som man får med när man köper en napp. Där ligger nappen i en behållare som du även använder för att sterilisera. Med lite vatten och lite energi får man bort alla bakterier. Smidigt och enkelt.
Ni kan läsa mer om det via länken nedan: https://www.mambaby.com/se/om-mam/vaart-ansvar/

Ni hittar MAM:s flaskor hos bland annat COOP, hemköp och citygross.

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Https://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *