Reser till Aalborg, träffar tomten, tillverkar choklad och går på beerwalk

hej alla, denna pressresa gick alltså till Aalborg och är i samarbere med visit denmark. Det blev 2 intensiva dagar med allt ifrån artwalk genom Aalborg, ett besök i deras fina kultur och musikhus. Vi gick även på Beerwalk där man startar sin resa på en krog, man får testa deras öl och sedan går man vidare för att testa öl på nästa ställe. Just Öl är Aalborg väldigt kända för och vi besökte även ett bryggeri.

De restauranger vi besökte var först lunch på Mortens Kro som bjöd på helt fantastiska smörebröd. Jag själv åt 3 stycken olika av totalt 7, hela restaurangen var väldigt mysig och visste ni att Morten själv startade restaurangen för 20 år sedan och har en stor samling av champange.

Förutom att äta och dricka gott var vi och besökte Konsten, som är ett konstmuseeum i Aalborg. De har modern konst som kommer från de senaste 100 åren. Likt konst besökte vi även Aalborg chokladfabrik där vi fick vara med och se hur choklad praliner blir till. Alltså låt mig få bo på en chokladfabrik. Jag kände mig lite som kalle och chokladfabriken, den lukten och framförallt de smakerna. Helt ljuvligt. Jag köpte med mig adventskalendrar till barnen och faktiskt även till mig själv 😀

Jag är glad över att jag åkte på denna resa, trots allt som hänt med Shaggy. Jag kunde för en stund koppla av. Tack till Malin, Åse och Johanna som var ett helt underbart sällskap och tack även till visit denmark och visit aalborg som bjöd på en riktigt bra resa.

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Http://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *