När oron är för stor 

Klockan är nu 20.49 jag sitter och nästan räknar andetag och minsta rörelse får mig att rycka till. Det finns säkert många som rynkar näsan och tycker att jag är märkvärdig som känner som jag gör. Men vet ni vad? Det bryr jag mig inte om. Det kommer att finnas en oro länge över att det inte får hända något med lille shaggy. Vi kommer att sätta upp kameror här i stallet vid hans Box så att vi kan ha 100 % koll på honom dygnet runt. Sen lär det dröja innan man helt kan släppa oron ändå. 

Jag vill ägna ett stort tack till slöinge som utan att blinka tog emot oss för en Vecka sedan. Som gjorde allt dom kunde för att ställa allting till rätta. Oddsen var allt annat än bra, men det löste sig och han är idag vid liv och hemma igen. 

Jag är tacksam för all hjälp vi fått från tjejerna i stallet, våra vänner och våra familjer. Det är lägen som dessa man verkligen inser vem som finns där och vem som lägger locket på. 

Film från när han kom hem igen dyker upp under morgondagen. 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *