När får shaggy komma hem?

Fy denna vecka som gått har verkligen varit en pärs och varje gång okänd nummer har ringt har hjärtat slagit i 300. Idag ringde dom och gav oss besked när Shaggy fick komma hem. Jag kan villigt erkänna att jag trodde det skulle dröja. Jag är inte alls redo och vad händer när vi kommer hem. Kommer han bli dålig igen, hur skall vi ta hand om honom etc.

När de ringde idag sa de att vi fick hämta hem honom idag ?!?! jag blev helt ställd, idag känns jag inte alls redo och vi skall nu installera både kameror som vi kan följa dygnet runt. Men vi kom överens om att vi hämtar honom imorgon. Känner mig inte redo för det heller, men så får det bli. Jag har bett om en lång vårdplan och jag bara hoppas att allt skall gå vägen. Jag vill återigen tacka alla som ställt upp och hjälpt oss och hört av sig!

img_0913

0 reaktioner på “När får shaggy komma hem?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *