Shaggys dipp igår 

Som ni vet är jag på jobbresa i Danmark tills idag. Jag rådfrågade med veterinärerna på djursjukhuset och de sa till mig att åka. De tyckte att shaggy var stabil och vid minsta lilla oro skulle de ringa. Igår var förra ägaren där och just då var hans ena värde lite lågt och de funderade på om de skulle sätta in mer dropp eller ej. Den ångesten som sköljer över mig när jag pratade med Nathalie var helt hemsk. 

Nu vände det igen och proverna blev bättre. Imorse pratade jag med veterinären och hon berättade att det var en dipp igår men att det inte var ngt de oroade sig för. Utan att det var ganska vanligt med dippae efter ca 3-4 dagar. Hon berättade att de hade en pigg ponny som låg stabilt. Han är så högt älskad av oss alla och han bara måste hem till oss igen. 

Tack alla för allt stöd återigen! 

0 reaktioner på “Shaggys dipp igår ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *