Båten mot danmark

Så då var jag och Johanna Toftby påväg till danmark för en pressresa. Även om jag egentligen hade velat dra täcket över huvudet måste arbetet fortgå. Visst jag hade kunnat sjukskriva mig, men för det första tillhör det inte min natur att svika mitt jobb, även om jag vissa gånger borde tänka på mig själv i första hand. Många rycker nu säkert på axlarna och tänker att; vadå det är väl inget att klaga på att glassa runt på resor. Jag förstår att mitt arbete för många kan se ”glassigt” ut, men det folk inte förstår är att jag har inga 40 h veckor snarare närmare 60 h om inte mer. Dessa resor är helt klart upplevelser, men det är ett späckat schema, mycket arbete både före och efter som man inte ser i alla fina bilder och välklippta filmer. Men inga av dessa bilder eller filmer gör sig själva, utan det är mycket arbete som ligger bakom.

Fy det känns så fel att behöva sitta och försvara sig precis hela tiden. Men jag vill inte att folk skall misstolka eller känna sig illa till mods. Vi är allafall påväg över nu, det är lite folk på båten och stilla på havet. Vi kommer att landa i fredrikshavn och sedan köra vidare ner mot aalborg där vi kommer att möta upp Malin, Åse och vår guide Clara. Resan är i samarbete med visit Denmark och olikt de andra resorna är denna utan barn.Jag tror det kan bli bra att koppla bort allt kaos i det privata och bara fokusera på jobb. Jag filmar och en vlogg kommer att dyka upp under kvällen.

Jag vill återigen tacka precis alla som stöttat oss under denna tuffa tid, låt mig vet om det finns något jag kan göra för er! 

0 reaktioner på “Båten mot danmark”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *