25 % på nästan allt 

Vill bara tipsa om att ellos just nu har 25 % i ett dygn på nästan hela sortimentet 🙂 ett otroligt bra erbjudande för er som inte hunnit Handla alla julklappar än ❤️ tänk på att minimera stressen inför jul och handla online. Stor kram till er alla, jag tackar från botten av mitt hjärta för allt ni gjort det senaste dagarna 🙂 ni kommer till ellos här


Erbjudandekod: 345447
Villkor:
Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-11-23. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.

Gäller max en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *