På väg till shaggy 

Nu åker jag, Robin och Hailey ner till shaggy som står i Skåne på ett djursjukhus. Det är första gången som hailey får träffa shaggy efter att han blev dålig. Hon tycker att det skall bli roligt att få träffa honom och hon har längtat. Det är en bit att åka men det är Så värt varenda minut vi får spendera med prinsen. 

Idag har han ätit mer, visat intresse för mat, bajsat och gnäggat. Hans gnägg är så otroligt sött, räcker att man ropar på honom så gnäggar han oftast tillbaka. Det som vi hoppas på nu är att såret läker under magen, att magen fortsätta fungera och sen  om och när han kommer hem får vi ha en tydlig vårdplanering. 

Bild från när vi var och provred 🙂 

0 reaktioner på “På väg till shaggy ”

 • Janni Cranning skriver:

  Jag håller mina tummar för den lilla vita. Har själv en liten vit som nästan fick sätta livet till här för någon månad sedan så jag vet verkligen hur det känns. Både för egen del men också hur det känns att se sina barn så rädda och ledsna. Stor kram till er! ❤️

 • Nathalie skriver:

  Hej
  Varför står ni inte på slöinge djursjukhus?

 • Matilda skriver:

  Kom precis från youtube och har läst allt om fina Shaggy.
  Det gör så oehört ont i mitt hjärta och hoppas innerligt att han blir bra och klarar all behandli.
  Detta tar extra hårt på mig då jag själv fick ta bort min älskade vapendragare som jag haft i 8 år, för någon vecka sedan.
  Kramar till hela familjen, glöm inte Shaggy ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *