Nya bilder 2 dygn efter operationen 

Snart är det Två dygn sedan shaggy gjorde en buköppning. Två dygn av ångest, två dygn av ovisshet, uppgivenhet och panik. För en liten stund sedan fick jag bilder på shaggy, han verkar lite piggare och just nu är prognosen god. Dock kan det vända på bara några timmar så jag vågar inte för en sekund hoppas eller tro. Jag lever en timma i taget och varje gång okänt nummer ringer går pulsen igång. 


Dessa bilder ger mig hopp, han behöver inte dropp hela tiden, har får några tussar med Hö och vatten. Hans puls är något lägre och blodvärdet ok. Men som sagt, jag lever på hoppet. När denna mardröm är över kommer jag skriva ett långt inlägg om kliniken han står på och hylla dom till skyarna. 

Tack alla för allt ni gör! 

0 reaktioner på “Nya bilder 2 dygn efter operationen ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *