var med när vi köper vår nya ponny

Idag var dagen då vi skulle besiktiga vår nya ponny. Vi var alla så otroligt nervösa och det var verkligen en chansning att filma hela dagen för om han inte gått igenom hade vi aldrig lagt upp ngt. Men nu gick allt bra och vi är nu lyckliga ponny ägare.

Info om Slättens shaggy
* han är en b-ponny på 1,25 cm
* valack
* Welsh
* ej tävlad
* grundriden

Vi söker inte efter några goda råd utan vi kommer att sköta honom på vårt sätt. Hailey är 5 år och ingen etablerad ryttare utan hon kommer växa ihop med Shaggy, så ni behöver inte lämna kommentarer kring hennes sits eller liknande.

Så håll en god ton, ni är bäst!

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Http://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

0 reaktioner på “var med när vi köper vår nya ponny”

  • Sara skriver:

    Hej!
    Du,Chole,Hailey och Robin är en så underbar familj! Ni är så omtänksamma både mot er och de som tittar på era klipp på Youtube. Jag tycker även att ni köpt en underbart fin häst som Hailey kan fortsätta lära sig på. Tycker även det är bra att ni köpt en ponny som hon kan rida ett tag på och som hon kan lära sig mycket med. Hon är redan otroligt duktig för att vara så ung! Älskar er familjen Reinhold! Ni äger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *