Julevent på cecilias leksaker

Nu måste jag lämna min ponny bubbla och dela med mig av eventet jag var på i veckan. Underbara larsensliv anordnade ännu ett event och denna gång på cecilias leksaker här i kungälv. Temat var jul och julklappar, med tips och råd. Fokus låg på hållbarhet, eko och exempel på leksaker som inte är gjorda på plast. För så är det, plast är varken bra för miljön eller den som tillverkar det. Om man vill värna om miljön skall man försöka i så stor utsträckning som möjligt att välja bort plast.

img_7468-683x1024

Jag tyckte att det var ett mysigt event där vi fick testa Playmais som är likt majskorkar en leksak man bygger lite som man vill med hjälp av en gnutta vatten. Superkul att låta fantasin flöda 🙂 Vi fick också testa att måla, med fina glitterpennor och jag var nog den som satt längst med min teckning.

Förutom pyssel och mys fick vi god mat från club evergreen, jag som älskar tapas, älskade detta. Jag fick verkligen inte nog 😀 Självklart var jag inte själv på eventet och jag vill ge alla en stor kram för all er värme ni sprider 🙂 in och besök Nazimas Mat & Hem, Hannah KühnelFamiljen NordbergPå Smällen, Thaimorsan, By Sara, Melinda Johansson, Tappa Kilon, Hummingbird och stor eloge till Tessochlex som fotograferade under kvällen. All kärlek till henne som alltid tar så bra bilder 🙂

bloggkva%cc%88ll

Nu blir det vila och pepp till nästa event och även stort tack till alla sponsorer, utan er blir det inget event 🙂

Goodiebag:

Body Oil från Rapsodine
Akumati tvål från ClearLife.se
Mandelskorpor från HMS Foods AB
Handkräm från Rosenserien
Playmais, Playmais One, Marackas & Gelly Roll från Cecilias Leksaker
Skärp från Sporthyra Kungälv
Entrébiljett till Barnens Lekstad eller Laserarena 422

img_8923-1296x864-1024x683

bild: larsensliv

 

0 reaktioner på “Julevent på cecilias leksaker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *