Förhandstitt på Besafes nya kollektion

i samarbete med besafe!

För ett år sedan fick jag frågan om att bli ambassadör för Besafe och med det fick jag även en av deras bilbarnstolar. De hade precis släppt nya modellen Izi modular och med helt nya färger. Nu Kommer en underbar nyhet, nämligen att  iZi Plus och iZi Kid X2 i-Size kommer att släppas i dessa färger 😀 Jag satt och kollade på behind the scen filmen och blev helt varm i kroppen. Otroligt fint gjort 🙂

 

Färgerna finns i Metallic Mélange, Sunset Mélange, Ivory Mélange och Midnight Black och ni kan se och läsa mer om nyheten här. Vi har Metallic Melange men helst hade jag haft en i varje färg 😀 så himla kul att hitta färgerna från Sveriges skogar och inspireras av naturen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *