Besöker Kurragömma och gråter över Deni

Idag får ni följa med mig till den underbara butiken Kurragömma (http://kurragomma.nu) , alltså wow. Jag vet egentligen inte vad jag hade räknat med men min bild var en liten butik med massa fina barnartiklar. Jag hade rätt på en av punkterna, nämnligen att det fanns massa fina barnartiklar, men butiken var ju enormt. I tre plan hittade man allt ifrån spel, till inredning, till utklädning och pyssel. Jag gick varv efter varv efter varv, jag fick liksom inte nog.

Mötet som skulle tagit 1-2 h tog nog närmare 3-4 haha vi hade så himla mycket att prata om, både arbetsrelaterat men också privat. Jag hade också förmånen att få träffa Emil från state of drama (http://emilgullhamn.se), en otroligt ödmjuk och härlig kille som på fredag 18 nov släpper sin julsingel ihop med Elin Lanto. Jag fick höra ett litet smakprov och alltså, ge mig jul 😀 Jag kommer att länka till låten här och ni kommer även att få ett smakprov den 25 nov om ni inte hört den innan dess 🙂

Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Http://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *