Snart fredag igen

För visst är det så, att fredagar är bästa dagen på veckan 😀 Jag håller helt och hållet med, men idag lever jag i nuet och njuter av snön som täcker hela vårt område. Jag älskar verkligen snö, det är så fint, mysigt, glädjande. Jag kan verkligen inte bli deppig när det är snö ute. Jag minns så väl när jag var nere i min djupaste ångest period för 3 år sedan, jag var mitt uppe i mitt sista år av högskola och min morfar hade precis gått bort. Det var ett enormt mörker, men så var vi i sälen. Jag minns det så väl, för snön föl så sakta ned från himlen, allt var så stilla och vackert. Jag kände sånt lugn och sån glädje, att inget kunde komma i min väg. Just den känslan försökte jag ta med mig hela våren och i juni 2014 stod jag med högsta betyg inom mitt ämne.

Ta med er den där känslan som får er att samla extra energi. Det är inte alltid lätt att leva, men försök fånga upp det där lilla som berikar er och som driver er. Låt er inte luras av andras fasader utan fokusera på dig själv och ditt eget mående. En instagrambild förklarar inte ett helt liv, det förklarar ett ögonblick. Men det ögonblicket är inte en synonym med livet. Livet är mer komplext än så och det är först när vi inser komplexiteten som vi också kan se det verkliga livet, verkligheten för just dig. För mitt liv är inte ditt liv och ditt liv är inte mitt liv. Vi skapar våra egna cirklar och gör det på ett sätt som får er att må bra.

Det är inte alltid lätt att leva, att må bra, men glöm aldrig, att vi enbart har 30000 dagar att leva om vi har tur. Varför ödsla dessa dagar på att studera andras liv, andras brister, andras snedsteg. Gör något bra för just dig, för ditt liv, för din familj, sluta jämför er med andra och lev istället.

Nu blev jag sådär djup, men jag blir lätt filosofisk och då älskar jag bloggen, där jag kan dela mina tankar i skrift!

_t1b5890

Ta hand om er, klänningen om ni gillar den finns på REA HÄR (adlink) 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *