Ida Sjöstedt before midnight

-sponsrat inlägg-

Alltså behöver jag ens skriva en text till detta kollage :p Jag har precis beställt kläder från ellos där designern Ida Sjöstedt har designat en kollektion som matchar mor och dotter. Jag beställde alltså en klänning och cape till mig och till tjejerna blev det matchande klänningar med rosa fluff 😀 Jag bara längtar tills de anländer i brevlådan så vi kan testa. Detta är en tillfällig kollektion, så vill ni ha ett exemplar får ni passa på nu 🙂

ADLINKS

0 reaktioner på “Ida Sjöstedt before midnight”

  • MissNelsans skriver:

    Ni är så bäst att jag bara tittar på er på youtube typ❤️ Sååååå fina kläder! Kan inte ni göra en housetor där du pratar lite och säger vart tillexempel ni har köpt era rosetter?❤️Love you Jennifer❤️Snälla följ mig på snap missnelsans heter jag.😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *