kläder från chiquelle

-i samarbete med chiquelle-

hej alla härliga bloggföljare, undra hur många av er som bara läser bloggen och inga av mina andra kanaler. Jag driver ändå tre olika kanaler och jag tror nog faktiskt att några enbart följer en av kanalerna. Jättekul att ni klickar er in här varje dag, det värmer enormt 🙂

Jag tänkte tipsa om lite härliga kläder från chiquelle, inlägget är i samarbete med chiquelle och istället för att göra en youtube video valde jag att gå in i studion istället. Jag hoppas ni uppskattar variationen 🙂

_t1b5908 _t1b5921

0 reaktioner på “kläder från chiquelle”

  • Diana skriver:

    Alltså dra åt skogen vad snygg du är, sista bilderna, bästa kläderna. Du är jättefin i mocakjolen, snygga ben, vilken kropp. 😀 😀

    De har mycket fint där inne faktiskt, i Chiquelle. Jag har lovat mig själv att så fort jag gått ner några kilo så ska jag titta in och handla lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *